Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » OP-COM 1.99-hez honnan érdemes...

OP-COM 1.99-hez honnan érdemes beszerezni a programot?

Figyelt kérdés

Nem sikerül működésre bírni sem ncore os OP-COM programmal, sem más neten fellelhető verziókkal.

Róla van szó:

[link]

Igaz, kaptam hozzá a pandás lemezt, de nincs meghajtóm, így nem tudom leszedni róla.

Tud valaki küldeni olyan programot ami működhet?

2023. dec. 16. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi a gond?

Az FT232 usb/serial driver?

Sajnos hamis chipel építik, mint sok minden mást. WinXP vel talán működik. Másik megoldás a teljes átalakítás átépítés: chipcsere vagy usb ttl adapterről táplálva.

2023. dec. 16. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Folyamatosan szenvedek vele, most megint letöltöttem az ncore-os verziót, ezzel működik az interface teszt, látja is hogy milyen firmware van rajta, de szanaszét vannak a gombok, hiányoznak menüpontok, maga a diag részen pedig hiába választom ki az autót üres minden, és ott is hiányos az egész felület.

Firmware-t gond nélkül tudok rajta flashelni, 1.99 volt rajta ahogy vettem, bár tudtommal 1.65-től újabb nem is létezik, de most 1.59-et raktam rá, állítólag az stabil.

Win 10-en próbálkozok, persze win7 kompatibilitási módban.

2023. dec. 16. 20:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Raktam fel Win7et a gépre, azon a VAUX-COM 120309a-val és hozzávaló driverrel jól működik maga a program, de hiába csatlakoztatom autóra, csak azt írja hogy nem tud csatlakozni az ECU-ra. Lehetséges hogy az 1.59 flash-eléssel megöltem? Előtte gond nélkül tudtam rá rakni 1.39, 1.43 firmwaret, de miután az 1.59-et ráraktam, onnantól nem enged mást rárakni.
2023. dec. 17. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!