Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Másik fórumon azt írták...

Másik fórumon azt írták tolvaj vagyok ha blokkolom a youtube reklámokat? Így lenne?

Figyelt kérdés

Tegyük hozzá hogy közmunkás vagyok (kib 85 ezret keresek havonta) és kb kenyéren meg konzerveken kívül semmit nem veszek boltban. Most akkor ha attól hogy én nézem - vagy nem nézem a reklámot semmi nem változik (hiszen én egész biztosan nem veszek semmit amit reklámoznak).

Mégis nekem azt mondják ezzel is meglopom a youtubot mert ha rákattintanák (mondjuk nem kattintok én sehová) egy reklámra akkor pénze lenne a youtubnak.

Na és ez az amit nem értek, ha attól lesz neki plusz pénze hogy én rákattintok akkor miért nem írnak programokat ?? amik a kattintást imitálják és így át lehetne verni a rendszert.

Ha meg attól lesz pénze hogy én mit veszek meg akkor az ilyen felhasználó mint pl én tökmindegy hogy blokkol - nem blokkol, mert a végeredmény ugyanaz?

2023. nov. 30. 05:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Te linkelted, benne van: "Természetesen ez ugyanúgy megkárosítja a Youtube-ot, mint a reklámblokkoló, ellenben egyelőre még nem tartozik a tiltott bővítmények közé."

Mindkettőnek az a végeredménye, hogy nem jut el hozzád a reklám, nem nézed meg, kijátszod a valós idejű lefutását.

Ennek a reklámos-blokkolós háborúnak az lesz a vége, hogy a Google be fog szigorítani, és olyan rendszerre áll át amit nem lehet majd megkerülni, és az húzza a rövidebbet, aki trükközni akar.

Kérdező, ha sajnálod a havi 1700 forintot rá, akkor több emberre elosztva családi csomagban 400-500 forintra jön ki az ára. Vagy reklámnézéssel továbbra is ingyenes marad.

2023. nov. 30. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

A linkelt oldalt nem én írtam, és az is csak az oldal írójának a véleménye, nem pedig tény. Szerinted és szerinte megkárosítja. Szerintem meg az én időmet jobban károsítja. Az univerzum pénze végtelen (és valószínűleg az sem lenne elég a yt-nak, az én időm véges.)

És ha a google berág, akkor majd lesz olyan böngésző, amelyiknek nem lesznek ilyen fenntartásai.

2023. nov. 30. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem létezik végtelen pénz. Az adja az értékét, hogy csak korlátozott mennyiségű fedezet áll rendelkezésre, így a keresletet-kínálatot szabályozni tudja. A végtelen pénz értéktelen lenne, mert mindenkinek korlátlanul állna rendelkezésre. Téves alapokra helyezed az egész nézőpontot: az idő pénz. Vagy az időddel fizetsz és pénzt takarítasz meg, vagy pénzzel fizetsz és időt takarítasz meg. 1 évre levetítve pár tíz forintra jön ki 1 órányi reklámmentes tartalom nézése, és ezt sem vagy hajlandó egy tévképzet miatt megfizetni.
2023. nov. 30. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

#13 Akkor most neked szónoki túlzások nélkül:

Az én hátralévő éveimhez képest a világon rendelkezésre álló pénznek az a része, amit a reklámozók fizetnek a youtube-nak azért, hogy a youtube hót érdektelen reklámként meg kibaxsza elém, az közelít a végtelenhez.

Így jó?

A youtube-nak meg legyen elég az az adat, amit rólam begyűjt és értékesít! Aminek csak egy felhasználásáa a targetált reklám (bár ez a targetálás sem nagyon működik nálam, mert yt videó előtt még nem láttam olyat, ami érdekelt, vagy pozitívan befolyásolt volna, ergo kidobott pénz, amit az én megtekintéseimért fizetnek a reklámozók).

2023. nov. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!