Meg nézitek ti is?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Akinek van Google Maps helyelőzménye bekapcsolva nézze már meg legyen kedves nekem (és magadnak is :D) hogy valós dolgokat ír?? Mi fél órája röhögünk itthon hogy lehetetlen helyekre rak be és időpontokba. És még magát is meghazudtolja közben mert azt írja hogy 12:07-től 16:04-ig x helyen voltam de aztán feljebb meg azt írja hogy 14:36-kor y helyre érkeztem autóval. Autóm sincs 😂😂😂 hatalmas. Ennyire kamu lett ez a Google Maps? Régen működött.

2023. nov. 28. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan appom hogy findmykids(gyerekfigyelo)és vész sos jeleket küld hogy a gyerek a beállított körzeten kívül van, vészhelyzet van és sipol a telo, miközben ott ül a másik szobában, de az app a frászt hozza rám néha.
2023. nov. 28. 07:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Elopvasod legyszi a kérdésem is??! Nem más appról érdekel negatív vélemény hanem a Google Maps jelenleg. Köszi
2023. nov. 28. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
A telefon küld össze vissza jeleket, a seggéből nem fogja előhúzni egyik app sem hogy hol vagy.
2023. nov. 28. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Az is ugyanolyan google fiok meg telefon nyomkövetésen alapul alapul idiota
2023. nov. 28. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a mai nagyjából jó.
2023. nov. 28. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam jó, magyjából. Nyilván az idő tőbbségében nincs GPS jel, így csak az elérhető wifi hálózatok alapján van közelítő tippje a google-nek, hogy hol voltál, azt is rotkán méri csak, ha nincs elől a telód (feloldva. Energiatakarékosságból).

Tehát amikor a google autó végigfotózza a várost, akkor valójában ezer más adatot is begyűjt. Pl az elérhető wifihálózatok neveit is (SSID). tehát ha több hely is van, ahol ugyanazok az SSID-k léteznek, akkor lehet, hogy ez alapján tévesen ítélte meg a helyzetedet a google. Vagy elktözött valaki, de arouteren ugyanaz maradt az SSID, a google pedig nem frissült azóta. Tehát a telefonod látta a józsikawifi hálózatot, amot a google még a fő utcába regisztrált, de józsikawifi-ből több is van arrafelé, vagy jtzaikáék elköltöztek.

Ezt tudom elképzelni a nagyom téves helyszínjelölések hátterének. Bár ugyemanapság mindenhol legalább 5 wifihálózatot lát a telód, szóval sok rá az esély, de lehetséges.

2023. nov. 28. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!