Új hardvereket tettem a gépbe de nem ad képet valaki valami ötlet?
A számítógépembe vettem egy új videókártyát illetve új tápot és ramot is
Be is szereltem őket be is dugtam el is indult viszont a billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam mintha nem kapna áramot pedig a gpu világít illetve display kábelt is be dugtam és kép se volt. Illetve be hagyva kapcsoltam egy percig majd annyit látok hogy a gép le áll és el indul magától. Ez mitől lehet valamit rosszul kötöttem össze?
Egynként kezd el tesztelni az alkatrészeket.
Vegyél ki mindent amit újonnan betettél, aztán kapcsold be. Ha jó, akkor 1 alkatrészt cserélj csak ki egyszerre és meglátod melyik a rossz.
több mint való, rosszul kötötted be.
én már ezt se értem
"billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam" billentyűzet meg egeret USB-re vagy régen PS2-re kellett kötni.
Nálam a videókártya addig nem adott képet, míg nem volt fent a drivere, addig az alaplapi videókártyán keresztül volt kép.
"a billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam"
Mit? Hova??
"be hagyva kapcsoltam"
Ez magyarul mit jelent?
Videokártyába be lett dugva minden tápcsatlakozó is?
Új videokártyát elbírja a táp?
Memóriából most hány van és milyenek? Nem egy másik memória mellé tettél valami mást?
És ahogy korábban írták, ezeket külön kéne tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!