Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új hardvereket tettem a gépbe...

Új hardvereket tettem a gépbe de nem ad képet valaki valami ötlet?

Figyelt kérdés

A számítógépembe vettem egy új videókártyát illetve új tápot és ramot is

Be is szereltem őket be is dugtam el is indult viszont a billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam mintha nem kapna áramot pedig a gpu világít illetve display kábelt is be dugtam és kép se volt. Illetve be hagyva kapcsoltam egy percig majd annyit látok hogy a gép le áll és el indul magától. Ez mitől lehet valamit rosszul kötöttem össze?

2023. nov. 27. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egynként kezd el tesztelni az alkatrészeket.

Vegyél ki mindent amit újonnan betettél, aztán kapcsold be. Ha jó, akkor 1 alkatrészt cserélj csak ki egyszerre és meglátod melyik a rossz.

2023. nov. 27. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:

több mint való, rosszul kötötted be.

én már ezt se értem

"billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam" billentyűzet meg egeret USB-re vagy régen PS2-re kellett kötni.

Nálam a videókártya addig nem adott képet, míg nem volt fent a drivere, addig az alaplapi videókártyán keresztül volt kép.

2023. nov. 27. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

"a billentyűzet egér amit a gpu-ba dugtam"

Mit? Hova??

"be hagyva kapcsoltam"

Ez magyarul mit jelent?

2023. nov. 27. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Videokártyába be lett dugva minden tápcsatlakozó is?

Új videokártyát elbírja a táp?

Memóriából most hány van és milyenek? Nem egy másik memória mellé tettél valami mást?

És ahogy korábban írták, ezeket külön kéne tesztelni.

2023. nov. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!