Van egy elektro akkusztikus gitárom, de valami lett vele mert egy pár hete nem szól ha bedugom az erősítőbe, valakinek ötlet?
Figyelt kérdés
esetleg valami szerelőt tudtok aki ezzel foglalkozik?2023. okt. 3. 12:15
1/6 anonim válasza:
Lehet érintkezési hiba. Illetve nem támogatja elem a pickupot? Az is lemerülhetett.
Vannak hangszer szervízek.
2/6 A kérdező kommentje:
elemet is cseréltem már benne de ugy sem működik, hová érdemes vinni egyébként valakinek valami tapasztalat?
2023. okt. 3. 13:54
3/6 anonim válasza:
#2: szerintem ezért felesleges sokat utazni, ezért érdemes a lakhelyed környéként szétnézni, mert még az sem derült ki, melyik országbn laksz...
4/6 A kérdező kommentje:
egerhez közel de itt nem nagyon van erre ilyen
2023. okt. 3. 17:40
5/6 anonim válasza:
Hangszerész mindenütt van. De mielőtt elindulsz, zárj ki minden amatőr hibát. Kábel, erősítő, elem és a cserélt elem megfelelő polaritása, minek kell erősítőbe dugni, fel van e hangosítva, esetleg hangoló állásban van, ami miatt nem szól stb. Ha erősítőzni akarsz, vegyél elektromos gitárt. Otthonra felesleges elektroakkusztikus. Itt érdeklődj: [link]
6/6 anonim válasza:
Kompletten kapsz bele való elektronikát, bár szerintem csak kontakthibás. Bekapcsol egyébként? Rá kellene nézni csak sajnos békéscsabai vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!