RAM de milyen fajta és hány mhz?
Nem tudom melyik ram lenne tökéletes ehhez a összeállításhoz:
ALAPLAP: GIGABYTE B650M DS3H
PROCI: AMD Ryzen 5 7600X processzor (100-100000593WOF)
PCX-en nézegetem de nem igazán találok valaki segítene?
Min. 5200MHz-es kell bele mert ennyi kezel alapból a processzor.
Nézzük az eddigi kérdéseidet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Mi nem volt világos? Ha nem értetted korábban akkor miért nem az eddigi kérdéseid alatt kérdeztél?
Remélem jó lesz a link:
Iszonyúan buta kérdező - lapoz tovább az oldalon és ott vannak nagyobb GB-os RAM-ok.
annyit én is tudok hogy hány giga kell (32) de ti nem értitek a kérdést :D
hány mhz melyik fajta?? mert hiába 6000mhz ha F5-6000J3040F16GX2-TZ5RK ha a másiknál már mások a számok ezzek között eltérők vannak miben külömb de nem is írjatok semmit befejeztem kösz a nagy semmit
"mert egy normális válasz sincs hiába linkeltek 8gb ramokat mit kezdjek vele ??"
Csak 32GB-os kiteket linkeltem b@szod :D
"na de amit linkeltél is onnan most melyik a 100 közül ?? :)"
Amelyikért nem sajnálod a pénzt. Az alacsonyabb késleltetésű ramok (pl CL30 vagy CL32 ) előnyösebbek, de szerintem nem igazán érik meg a jelentős felárat. Ha nem kell az RGB akkor az első kettő teljesen jó - ugyanzok csak más színben. A normálisabb kitekért felesleges +10-20 000-reket fizetni.
A másik felhasználó egy unatkozó dióda, aki mindig hülye válaszokat ad. Ott a linkelt teszt a mért eredményekkel, az általa említett 5200-as RAMok 3000 forinttal olcsóbbak és a proci olyat lassul velük, hogy öröm nézi. Ilyet még veletlenül se vegyél:
Iszonyúan buta hozzá nem értő kérdető
- a márka kevésbé lényeges, amilyenre van pénzed!
- késleltetését kell nézni, hogy minél kisebb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!