Ismeretlen fájltípusú videót hogy lehet átkonvertálni közönséges formátumba (mp4, AVI)?
Figyelt kérdés
Ez egy kb. 15 éve a webről letöltött, feltűnően jó kép- és hangminőségű (HD?), nagyméretű film-videofájl, aminek a típusa (kiterjesztése) egy számomra értelmezhetetlen számsor. Csak a VLC játssza le, semmi más program/alkalmazás nem ismeri fel.2023. nov. 18. 08:08
1/7 anonim válasza:
Dobd bele MediaInfo-ba hogy milyen kodekkel van kódolva: [link]
Számsor pontosan mi?
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg VLC-vel konvertálni. Nekem a sérült fájlokat is helyre tudta hozni.
3/7 anonim válasza:
Ha a VLC lejátsza, akkor használd az Eszközök/Kodekinformációk menüpontot!
Itt megtalálható lesz a videód tipusa.
Ehhez már lehet konvertert találni...
4/7 A kérdező kommentje:
Számsor: 1167774
VLC kodekinfója:
stream 0: Codec: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
stream 1: Codec: MPEG AAC Audio (mp4a)
2023. nov. 19. 02:38
5/7 A kérdező kommentje:
még annyi infót találtam hozzá, hogy "Kódolta Lavf56.4.101"
2023. nov. 19. 02:56
6/7 anonim válasza:
Írd át a kiterjesztést mp4-re. Nézd meg más lejátsza-e így.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszaitokat! Sikerült a kiterjesztést átírni, bár nem ment egyből (először sima átnevezéssel próbálkoztam, amitől maga a fájltípus nem változott meg). De most már valódi .mp4 fájl lett belőle, és a minőségét is megőrizte.
2023. nov. 20. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!