Hogyan töröljem ki a BIOS admin jelszót?
Figyelt kérdés
Kaptam egy Dell Inspiron 15 3521 laptopot, ami régen a szüleimé volt, de nekik már nem kellett, így nekem adták. Amikor beléptem a BIOS-ba, nem tudok semmit sem változtatni, mert az adminisztrátori jelszó aktív. Megkérdeztem a szüleimet, hogy mi a jelszó, de azt mondták, hogy ők nem állítottak be semmilyen jelszót. Kivettem a CMOS elemet és vártam, de semmi változás nem következett be. Megpróbáltam kivenni az akkumulátort és az elemet is, de szintén semmi eredmény. Felhívtam a Dell támogatást, de nem tudtak segíteni, mert már rég lejárt a garancia, és csak garanciális dolgokkal foglalkoznak. Próbáltam generálni egy BIOS mesterjelszót egy weboldal segítségével, de az sem volt jó, mert azt írta, hogy másik laptop modellt használok, és már nincs több ötletem.2023. nov. 16. 17:02
1/5 anonim válasza:
Ha nem így csináltad akkor próbáld meg így is.
Amikor kivetted az akkumulátort és a CMOS elemet nyomva kell tartani a laptop bekapcsológombját 30 másodpercig.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem változot de észre vettem hogy amikor hosszabb időre kiveszem a CMOS elemet majd visszarakom és bekapcsolom a gépet elkezd 4-5 pityogni és ha újra indítom utána be bootol
2023. nov. 16. 20:04
3/5 anonim válasza:
Hagyd úgy aksi és elem nélkül egész éjszakára, hátha jó lesz.
4/5 anonim válasza:
és a a laptop bekapcsológombját is nyomd egész éjszaka... 🤣🤣🤣
5/5 anonim válasza:
Nem a bekapcsológombot hanem a fejedet kell pluszba nyomni a víz alá egész éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!