Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen pc-t vegyek gameléshez?

Milyen pc-t vegyek gameléshez?

Figyelt kérdés
Leginkább Minecraft, StarStable és Sims lenne rajta használva. Eddig csak laptopjaim voltak, szeretnék egy pc-t, de semennyire sem értek a gépekhez. Szeretném, ha jól futnának rajta a játékok.
2023. nov. 9. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzed van rá?
2023. nov. 9. 08:38
 2/11 A kérdező kommentje:
200-250 ezer. Csak a pc-re. Monitor stb van.
2023. nov. 9. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
A Star Stable elmegy egy hajvasalón is, csak 64 bites legyen és leglaább Windows 7. VGA sem kell, integráltakkal is gond nélkül megy. A Sims attól függ melyik rész, bár az se egy mai csirke, de ahhoz talán már leglaább egy régi GPU szükséges lehet. Minecrafthoz nem tudok hozzászólni, azt nem ismerem, bár ahogy elnézem nem erősebb a grafikája a Star Stablenél, aztán ki tudja. Szóval ennyiért megkeresed hardveraprón a legelső VGA-s használt gépet ami belefér a keretbe és jó vagy.
2023. nov. 9. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Tegnap talán volt egy hasonló kérdés, akkor pár hardveraprós hirdetés volt a megoldás(szerintem)

[link]

pl ez, két év garanciát ad a termékre a hirdető, és ezen bőven elmegy minden, de még újabb játékok is.

2023. nov. 9. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Ezek mind kis igényű játékok.

Szóval igazándiból egy akár 60-80 ezres használtgép is kielégítheti az igényeidet 🤔

Ha ekkora kereted van, akkor azért lehet felmennék 120-130 körülre, használtgépben. És akkor am4 platform, tehát ryzen proci. Legyen jobb, mint a ryzen 4500. Videokártya legyen jobb, mint a gtx 1660. 16gb ram. SSD. Táp... tier A-B, de ha C, akkor még az is elmegy... [link]

Itt nézelődhetsz: [link]

Szóval na, amiért ezt javaslom: egy ilyen gépen belekóstolhatsz a legújabb játékokba is, minimumon elviszi őket. Tehát ha megtetszene bármi, akkor ez még egy fejleszthető platform. Dobsz bele egy ryzen 5800(X3D)-at, meg egy RTX 4070- (vagy amd megfelelőt), plusz ram-ot esetleg, és akkor lehet nyomulni ezerrel.

2023. nov. 9. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a csuda az a "gameléshez" valami ékezet,betű itt lemaradt vagy mi akarna ez lenni ?
2023. nov. 9. 10:00
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 “Gémelés” (játszás), ez ilyen hunglish 😂

Segítő válaszoknak ment a zöld pacsi!

2023. nov. 9. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötekedés kép de nagyon érdekel ,mért pont azt a szót használod angol keverékkel ,akkor már mért nem a kérdést is teljesen angolul teszed fel? Ez ilyen pótcselekvés akarna lenni hogy milyen okos vagy mert te az elnyomó angolszász nyelvét használod akik milliónyi embert öltek meg a világban ?
2023. nov. 9. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hardverapróról konfig beszerzése a legjobb ötlet szerintem is.
2023. nov. 9. 16:54
 10/11 A kérdező kommentje:

#8 ez csak egy szleng, nyugi. Gen Z vagyok (19 éves), az én korosztályom ezt használja a játszás kifejezés helyett. Nem azért, mert nagyon angolnak és okosnak akarunk tűnni, hanem mert elterjedt, ez jön a nyelvemre. Ennyi erővel nehogy te is használd az internet szót, hisz az VILÁGHÁLÓ magyarul. :D

Én sem kötekedésképp kérdem, de minden rendben, hogy egy szó használata ennyire felhúzza az agyadat?

2023. nov. 10. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!