Milyen pc-t vegyek gameléshez?
Tegnap talán volt egy hasonló kérdés, akkor pár hardveraprós hirdetés volt a megoldás(szerintem)
pl ez, két év garanciát ad a termékre a hirdető, és ezen bőven elmegy minden, de még újabb játékok is.
Ezek mind kis igényű játékok.
Szóval igazándiból egy akár 60-80 ezres használtgép is kielégítheti az igényeidet 🤔
Ha ekkora kereted van, akkor azért lehet felmennék 120-130 körülre, használtgépben. És akkor am4 platform, tehát ryzen proci. Legyen jobb, mint a ryzen 4500. Videokártya legyen jobb, mint a gtx 1660. 16gb ram. SSD. Táp... tier A-B, de ha C, akkor még az is elmegy... [link]
Itt nézelődhetsz: [link]
Szóval na, amiért ezt javaslom: egy ilyen gépen belekóstolhatsz a legújabb játékokba is, minimumon elviszi őket. Tehát ha megtetszene bármi, akkor ez még egy fejleszthető platform. Dobsz bele egy ryzen 5800(X3D)-at, meg egy RTX 4070- (vagy amd megfelelőt), plusz ram-ot esetleg, és akkor lehet nyomulni ezerrel.
#6 “Gémelés” (játszás), ez ilyen hunglish 😂
Segítő válaszoknak ment a zöld pacsi!
#8 ez csak egy szleng, nyugi. Gen Z vagyok (19 éves), az én korosztályom ezt használja a játszás kifejezés helyett. Nem azért, mert nagyon angolnak és okosnak akarunk tűnni, hanem mert elterjedt, ez jön a nyelvemre. Ennyi erővel nehogy te is használd az internet szót, hisz az VILÁGHÁLÓ magyarul. :D
Én sem kötekedésképp kérdem, de minden rendben, hogy egy szó használata ennyire felhúzza az agyadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!