Milyen fejhallgató lenne jó gameléshez?
Most per pillanat JBL QUANTUM100 fejhallgatóm van nagyon szeretem jó a hangzása, mikrofonját mindenki dicséri és ár érték aránynak is tökéletes. A hibája csak annyi hogy a zsinórja nagyon tekeredik össze vissza illetve nagyon könnyen törik. Szeretnék venni egy új fejest játékokhoz, de nem tudom mi lenne jó. Nem szeretnék nagy összeget rákölteni ezért olyan mx 40.000FT-nál meghúznám a határt. A legjobb ha bluetoothos mert akkor nem kell a zsinórral szenvednem. Amit elöszőr kinéztem az egy JBL TUNE 710BT fejhallgató csak a kinézete nem az én világom viszont ár érték arányban meg jónak tűnik. A másik pedig egy SteelSeries Arctis Nova 1 ami kinézetre tökéletes és azt hallottam hogy jó márka de én még nem használtam soha illetve jack csatlakozós. Tudtok ajánlani valami jó fejhallgatót?
25/L
Itt is rákérdezhetsz, illetve az összefoglalóban vannak ajánlott modellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!