Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik wifi-s fejhallgató?

Létezik wifi-s fejhallgató?

Figyelt kérdés

Olyan fejhallgatót keresek ami az itthoni wifi hálózatra kapcsolódik és megjelenik gépen mint input/output, akár valamilyen plusz driver segítségével, mint egy bluetoothos, csak nagyobb hatótávval.

Létezik ilyen?

2023. jún. 9. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. jún. 9. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A KOSS nevű gyártónak

[link]

volt egy ilyen kezdeményezése:

[link]

de - úgy látszik - nem volt hosszú életű - feltehetőleg mert a wifi-vevő, a streamingkliens túl sok helyet foglal és egy csomó energiát fogyaszt.

2023. jún. 9. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyesmi nem oldja meg a problémát?

[link]

2023. jún. 9. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is kérdeztem már ezt, és akkor is azt írták, hogy nincs, pedig szerintem teljesen logikus lenne.
2023. jún. 9. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Logikusnak lehet hogy logikus, de technológiailag feleslegesen komplex, nehéz működésre bírni. Hogy adod meg neki például a wifi routered jelszavát?
2023. jún. 9. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem felesleges, manapság szinte minden lakásban van wifi, és sokszor egész nagy területen vannak lefedve, míg a bluetooth hatótávolsága jóval kisebb. Egy munkahelyen, vagy pl. egy egyetemen egész épületek lehetnek lefedve egyetlen wifi hálózattal.

A kezdeti beállításokat, wifi jelszót, stb. mondjuk egy applikáció segítségével meg lehetne adni.

2023. jún. 10. 07:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Hát sajnálom, hogy ez nem egy elterjedt megoldás, azt hittem csak rossz kulcsszavakkal keresgélek ilyen fejhallgatókat.

Nem tudom, hogy egy erősebb bluetooth antenna megoldást jelentene-e, itt nagyon vastag (kb. 50 centis) vályogfalak vannak még, viszont wifi AP-ből több is van a házban azért gondoltam erre inkább.

2023. jún. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!