Over-ear fejhallgatót keresek, de valami tényleg tartós minőséget. Létezik pl. igazi vászon borítású?
Figyelt kérdés
Vettem egyszer egy igazán drága bőr Philips fejhallgatót, azt hittem igazi bőr, de úgy málott le másfél éven belül mintha ott se lett volna rajta az anyag, pedig igazán nem strapáltam, alig használtam. Nekem olyan kéne, ami szinte örök életű, ha vigyáz rá az ember. Talán egy igazi vászon anyag ilyen lehet, vagy nem tudom, de semmiképpen nem műbőr, igazi bőr se jó ha vékony, de szerintem bőrt se árulnak.2021. dec. 29. 16:14
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!