Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen billentyűzetet vegyek,...

Milyen billentyűzetet vegyek, aminek a gombja nem kopik?

Figyelt kérdés
Az első 15 000 ft os volt, azt hiszem hama- 6 hónap. A 2. 5000 ft os fury, szintén fél év. Szerintem nem árfüggő. Ezért lenne szükségem tapasztalatokra.

2023. okt. 27. 18:35
 1/6 Dongaben ***** válasza:

Mire célzol azzal, hogy "kopik"? Lekopnak a feliratok? Vagy mi?

Én sima HP-t használok. Volt, vagy 1200 Ft. Semmi baj vele, pedig írogatok bőven...:)

2023. okt. 27. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Én napi 8 órát ütöm lassan 2 éve a Keychrone-t, nem kopott le, de az 1000Ft-os Genius sem kopott le, ami jó 5-6 évig kiszolgált… nem lehet hogy használsz valami olyan tisztítószert, vagy a kezedre krémet, bármi kence amit nem bír a bill?
2023. okt. 27. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát a valóság az, hogy játékra használom, és a fekete felület..sajnos
2023. okt. 27. 20:18
 4/6 Dongaben ***** válasza:
Ebben az esetben a "gumírozott" felületet hanyagold. Sima, kemény bakelit kb. 1500 Ft. Veszel egy fehér lakkfilcet, az kb. ugyanannyi, és kijavítod, ami lekopott. Ez utóbbi vagy 10 évig elég lesz, csak rázd fel időnként.
2023. okt. 27. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Virtuális lézer billentyűzet, ezt koptasd el ha bírod :D

[link]

2023. okt. 28. 00:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vszokat, az utolsó az egészen biztos nem kopik
2023. okt. 28. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!