A windows telepítőben nem érzékeli sem az egeret, sem a billentyűzetet. (?)
Figyelt kérdés
A biosban működik, viszont a windows telepítőjében sem billentyűzettel, sem egérrel nem tudom kiválasztani a lehetőségeket, ugyanis nem érzékeli őket. A biosban engedélyezve van az usb. Mi lejet a baj?2023. aug. 6. 19:56
1/4 anonim válasza:
Ilyet a win7-nél láttam utoljára.
Így tiltakoik az ellen hogy korszerű gépre elavult oprendszert telepíts. Válts win10-re. 🥴
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg másik USB 2.0-ás portba dugni őket, hátha ott fognak működni.
3/4 anonim válasza:
Ne USB3 portot használj hanem USB2-t, és ha van PS2 port plusz legalább billentyűzet vagy egér akkor próbáld azon is. De simán mennie kéne USB2-n...
4/4 anonim válasza:
#1 "Ilyet a win7-nél láttam utoljára."
Én meg 2 hete, 1 éves gépnél, és Win10-nél, meg 11-nél.
Sőt, olyat is, hogy az NVME-t nem látta.
Előbbinél a megoldás egy PS2-es billentyűzet volt, utóbbinál meg az, hogy DVD-ről indítottuk a telepítőt.
De hát... Windows....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!