Ezt mi okozza ?

Figyelt kérdés

Asztali PC,ha netes filmet nézek akkor a filmkockák ugrálnak,azaz,mintha mindig vissza ugrana a kép és így szaggatottan tudom nézni.Ezt mostanában kezdte el,az internetem nem változott,azaz semmi ami indokolná a kép megváltozását.A hangal nincs semmi gond.Nem vagyok egy szakzseni,lehet,nem is jó a fogalmazásom,tehát ebbe most ne menjünk bele.Ami még érdekes,hogy vannak filmek amiket meg gond nélkül lead,ez persze ritka mint az árvaházban a szűlői értekezlet.

Tudok valamit csinálni a pc-vel,hogy helyre álljon?

2023. okt. 25. 11:47
 1/1 anonim ***** válasza:
69%
Kapcsold be a hardveres gyorsítást, már ha van olyan vidikari a gépben ami képes rá. Ha nincs akkor meg vedd lejjebb a felbontást. Tipikusan akkor van ez, ha a gép képtelen dekódolni a videót, mert nincs elég erőforrása hozzá. Egy 10 éves gépet egy 1080p h265 videó megfekteti ha nincs mellette olyan vidikari ami képes natívan dekódolni.
2023. okt. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!