Másnak is feltűnt, hogy az egyik tv-netes szolgáltató várakoztató zenéje direkt tartalmaz szüneteket, hogy ezzel is idegesítsen, hogy azt hiszed, felveszik, aztán megy a zene tovább?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 22:01
11/17 anonim válasza:
Én részt vettem azon a meetingen ahol azon agyaltunk, mivel lehetne idegesíteni a júzereket. Ez lett megszavazva. Problem?
12/17 A kérdező kommentje:
11: :D
2023. okt. 19. 09:47
13/17 anonim válasza:
Amúgy nem hülyeség. Ha már annyi operátort nem tudnak felvenni hogy kezelje a sok hívást, a másik oldalról kell megközelíteni a problémát, a sor méretének csökkentésével. Az is egy jó megoldás, ha bemondja, hogy a várakozási idő várhatóan 20 perc, erre a kétharmaduk lecsapja a telefont, problem solved.
14/17 A kérdező kommentje:
13: Igen, ez lehet egy magyarázat, erre nem gondoltam. Persze a szolgáltatás ettől még nem lesz jó, de legalább nem kell magyarázkodni...
2023. okt. 19. 10:07
15/17 anonim válasza:
Még jobb ha direkt gyakran megszakítás van és az emberek beleőrülnek abba hogy azt hiszik mindjárt beleszól valaki. 😅
16/17 A kérdező kommentje:
15: Igen, pont ezt csinálják. Kis szünet, mintha felvennék, aztán megy a zene tovább. Bár lehet arra mennek, hogy megund, és dühödben bontsd a vonalat. :D
2023. okt. 19. 11:38
17/17 anonim válasza:
Valakinél sikerült is szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!