Miért nem tudok?

Figyelt kérdés
Miért nem tudok semmiféle filmet nézni, semmilyen lejátszóval?
2023. okt. 11. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni hogy milyen filmeket (konténerformátum - MKV, AVI, OGG,... - videó - H264, H265,... - audiókódek - MP3, AAC, AC3,...), milyen lejátszóval (VLC Media Player, MPC, mpv,...), milyen gépen (főként a processzor és a videokártya a lényeg) nem tudtál nézni, a lejátszó milyen hibajelenséget produkál.
2023. okt. 11. 12:26
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia!

A géppel nincs gond,/annyira/ korábban jó volt..

Flasht kéri, de telepíteni sem tudom.

Firefox van, de ha telepítem újra, akkor sem lesz jó.

Rejtély..

2023. okt. 11. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha jól látom, online néznél videókat egy Flash alapú oldalon.

Azt pedig azért nem tudod telepíteni, mert már nem támogatott, le se lehet tölteni a gyártó hivatalos oldaláról. Plusz többnyire a böngészők is tiltják ma már a használatát, még ha sikerült is volna telepíteni.

Felejtsd el azt az oldalt...

2023. okt. 11. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tudtunk meg sokat, de már közeledünk.

"Flasht kéri, de telepíteni sem tudom."

Oké, de mi, milyen - gyaníthatólag ősrégi - oldal kéri a Flash-t?

Az Adobe (korábban Macromedia) Flash-t már nem gyártják, nincs támogatva a modern böngészőkben.

"Firefox van, de ha telepítem újra, akkor sem lesz jó."

Firefoxhoz elérhető a Ruffle nevű kiegészítő:

[link]

bár nem állítom hogy minden esetben működni fog.

2023. okt. 11. 13:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Vagyis kellene egy új böngésző.............
2023. okt. 11. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:

#5: A legmodernebb Firefox (jelenleg a 118.0.2-es verzió - [link] - a legfrissebb) támogatja a modern weboldalakat, a nagy videómegosztó oldalakkal - Youtube, Rumble, Odysee, Dailymotion,... - működik.

Az, hogy egy elavult weboldal egy elavult technológiát (Flash) használ, az más dolog, azt leginkább a #4-es hozzászólásomban említett módszerrel lehet megpróbálni megkerülni.

2023. okt. 11. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem fogod megoldani új böngészővel. Semmilyen modern böngésző NEM támogatja már a flash tartalmak lejátszását.
2023. okt. 11. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom azért nem tudsz filmet nézni mert a szomszédban légkalapáccsal dolgoznak és akkora a zaj hogy nem hallod a saját hangod se.. 🙄
2023. okt. 11. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen fiktív oldal használ Flash-t 2023-ban? A YouTube talán 6-7 éve kukázta a Flasht, ami már akkor is kihaló félben volt, és 2-3 éve még az Adobe is "eltemette" végleg. (Ez az én kérdésem igazából a kérdésben) 😃
2023. okt. 11. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ott generikusabb problémák lehetnek, öreg hardver egy nem támogatott operációs rendszerrel és böngészővel.
2023. okt. 11. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!