Melyik a jobb es mi a különbség az Ipad, mini laptop es egy note között ha arra kellene hogy portfóliót, dokumentációkat készítsek, tehát a word-re elég nagy szükségem lenne . Értek arányban melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Gyors is legyen , tanulásra is szeretném használni , nyilván jobb lenne vmi nem túl drága2023. okt. 9. 20:54
1/9 anonim válasza:
Követem. Érettségire való felkészülésre szeretnék venni magamnak iPad Mini 2-t.
2/9 anonim válasza:
Mi az a note? Jegyzet?
Az iPad az az Apple tabletje, a tabletet remélem nem kell elmagyarázni.
Mini laptop a nevéből adódóan egy laptop csak kis méretű, hogy könnyen lehessen hordozni.
Ha nagyon kell egy szövegszerkesztő akkor szerintem egy laptop lenne a jó választás. Hogy most kicsi vagy nagy azt rádbízom. Ha nem fontos a hordozhatóság akkor meg a jó öreg számítógép is megteszi.
3/9 anonim válasza:
Mindkettőtök kapott már választ a korábbi kérdéseiteknél.
4/9 A kérdező kommentje:
Note telefon.
3# melyik kérdésnél?
2023. okt. 10. 08:24
5/9 anonim válasza:
Én még a note nevű telefonról nem hallottam. De ha telefon akkor tárgytalan. Nem hiszem jó rajta szövege szerkeszteni
6/9 anonim válasza:
A Samsung Galaxy Note-ra gondolsz?
7/9 A kérdező kommentje:
6# Összességében érdekel mit ajánlotok.
Nem föltétlen a Samsung Note hanem összességében a Note telók amik tollat tartalmaznak
2023. okt. 10. 14:57
8/9 anonim válasza:
Xiaomi redmi Note széria nem tartalmaz tollat
9/9 anonim válasza:
"melyik kérdésnél?"
ennél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
1-es neked meg itt választoltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!