Régiófüggetlenített (régiófüggetlenítés nélkül kizárólag pal b volt) Nes konzolról kérdés?
Figyelt kérdés
A nagy szürke konzolra gondolok,amibe szürke nes kazetta való. Vettem NTSC (amerikai) Ninja Turtles 2 játékot. Amikor vettem,nem volt Pal B változat (így azt hittem,nem is létezik európai csak amerikai változat ebből a kazettából). Most lenne Pal B változat. A játék minőségében lenne különbség a 2 kazetta között? Például az amerikai lassúbb,akadozik esetleg és a zene esetleg akadozik szintén vagy késhet a Pal b zenéjéhez képest? Remélem,nincs különbség a játék minőségében a 2 kazetta között. Ha valaki tudja erre a választ,köszönöm.2023. okt. 8. 13:03
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,az lemaradt a régi 90-es évek konzoljáról van szó,ha nem egyértelmű
2023. okt. 8. 13:05
2/7 anonim válasza:
Nem ismerem a konkrét játékot, de az NTSC 60 Hz-es, a PAL 50 Hz-es. Gyakran ezt úgy oldották meg, hogy egyszerűen lelassították az NTSC verziót, így a játék maga ugyanaz, csak lassabban megy. Bár ez főleg a Sega konzoljain volt elterjedt, a Nintendoról nincs információm. Viszont az is lehet, hogy teljesen más a két játék.
3/7 A kérdező kommentje:
ha nem változtattak az 50 és 60 Hz-en akkor elvileg az NTSC gyorsabb?
2023. okt. 8. 13:16
5/7 A kérdező kommentje:
akkor talán nem érdemes megvenni a palb-t,lehet hogy az ntsc még ezen a régiófüggetlenített gépen is jobb kicsivel
2023. okt. 8. 13:19
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki emulátorral a pal verziót, így meg tudod nézni a különbséget.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a gyors választ
2023. okt. 8. 13:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!