Véletlenül felhívtam a 112-öt! Most mi lesz? Bővebben lent.
A telefonomon van valami biztonsági izé. Nincs beállítva, sose használtam, azt se tudtam, mi az. Lefagyott a telóm, és idegességemben sokszor megnyomtam a bekapcsoló gombot. Mint utóbb kiderült, ha 5x megnyomom, elkezd vinnyogni és hívni a 112-öt. Próbáltam kinyomni, de elég későn sikerült. Aztán csöngött, mintha hívnának 112 számjelzéssel. Nem tudtam felvenni, mert hamar abba is hagyta, meg kiírta, hogy valami videó felvételt csinál (ha beállítom?) Fogalmam sincs.
Nincs semmi bajom, tök véletlen volt. Ugye, nem fog megjelenni a TEK?🤣 Nyugtassatok meg, kérlek. (És ne röhögjetek nagyon.)
Semmi. Naponta többszáz véletlen hívás lehet.
Ha állandóan hívogatod, akkor előfordulhat, hogy megkérik a szolgáltatódat, hogy tiltsa le a sim kártyádat.
*jav.112-t.
Köszönöm a válaszokat (a privátot is.)
Igazából az ijesztett meg, hogy visszahívtak, ott van a híváslistámban, meg ezzel a videós fenyegetéssel. Ha meglátják a lakást, amilyen rend van, tényleg, azt hiszik, baj van😂
Nem szoktam őket hívogatni. Sima gyorshívón más, ott még időben leteszed, de ez az app, vagy mi, rohadt félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!