Playstation játékokat hogyan lehet lejátszani?
Figyelt kérdés
A játék tudom,hogy úgy néz ki mint egy cd vagy dvd. De kell hozzá való konzol vagy laptopon is lejátszhatóak ezek a játékok?2023. szept. 23. 14:22
1/4 anonim válasza:
Nekem régen úgy működött számítógépen, hogy PSX vagy PS2 emulátort kellett letölteni és magát a játékot is ott töltöttem le, ahol az emulátort.
Nem emlékszem, hogy a meglévő lemezről is lejátszható-e.
Arra emlékszem, hogy nem mindegy, hogy honnan töltünk le emulátort, mert sok helyen nem adnak hozzá olyan fájlt, ami szükséges lenne a működéshez.
2/4 anonim válasza:
Kell hozzá konzol.
Emulátorral nagyon max PS2 játekokat lehet lejátszani de már az sem volt túl élvezetes minőség.
3/4 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm
2023. szept. 23. 18:40
4/4 A kérdező kommentje:
próbáltam a rayman sega suturn-t is emulátorral,de nem sikerült egyik emulátorral sem; vagy azt írta nem fut az ön gépén,vagy nem indul el mert valami hiányzik,vagy ha elindult,egyszerűen azt írta nem az a fájlformátum ami kellene
2023. szept. 23. 19:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!