Tanulást kisegítő eszköznek inkább tablet vagy laptop?
Kizárólagosan tanulásra én inkább tabletet vennék: sokkal könnyebb (egy laptop akár 3-4x nehezebb), ugyanúgy lehet billentyűzettel írni rajta, míg ceruzával kevés laptopon lehet írni / rajzolni (illusztrációk).
Ha az élet más területén nincs szükség a laptopra (mert mondjuk van asztali PC), akkor én biztosan nem vennék laptopot. Ugyanebben a cipőben járok én is, egyszerűbb lenne digitálisan jegyzetelni, viszont mivel a laptopot semmi másra nem használnám, így egy iPad lesz a befutó.
Laptop egyértelműen.
Tabletek általában nem olyan erőteljesek, mint a laptopok és sokkal több mindent tudsz csinálni egy laptopon.
Egyértelműen laptop.
Szöveget szerkeszteni, prezentációt készíteni, anyagot gyűjteni, esetleg nyomtatni... sokkal könnyebb laptopon. Egy kisebb méretű notebook vagy netbook pedig alig nehezebb, mint egy tablet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!