Samsung telefonom zseblámpáját hogyan tudnám gomb kombinációval kapcsolgatni?
A52s 5G telefonhoz ha külön zseblámpa app kéne, akkor melyik tudja ezt?
A régi Redmi telefonomon legalább a LED kikapcsolásának lehetősége adott volt a power gombbal, itt még az sem működik, de jó lenne akár ezt elérni.
Dehogynem mukodik, csak be kell allitani hogy bekapcsologomb 'duplakattintasara' a zseblampat kapcsolja es ne a kamerat.
Tényleg, köszi!
Bár ha hosszú nyomásra a kikapcsolás menüt állítottam be, kétszerire pedig a lámpát, akkor a fényképező gyorsindítását hogyan lehet még pl. Hangerő gombra tenni mint Redminél például kétszer nyomva?
Én "Beáldoztam" a kikapcsolás menüt a POWER gomb hosszan nyomásakor, mert azt inkább megoldom a legördülő gyorsmenüből (vagy hogy hívják, amikor a képernyő tetején lenyitod az értesítési sávot.)
A bekapcsoló gomb hosszan nyomva be/ki kapcsolja a led világítást (lezárt és működő képernyőnél is), a dupla nyomással meg elindítja a kamerát, ugyancsak lezárt és működő képernyőnél is). Ezt a Galaxy store-ból letölthető Good Lock appal állítottam be, azon belül a RegiStar tudja. (a zseblámpa részét, a kamera elindítást meg saját beállításokból) Ezen kívül még pluszba azt is tudja, hogy csináljon valamit ha kétszer, vagy ha háromszor koppintasz a telefon hátuljára a mutató ujjaddal. (nekem 2 koppintás a BACK parancs, menüben vagy böngészéskor stb. a visszalépés, 3 koppintás meg elindítja a számológépet, mert azt sokat szoktam még használni) Szóval ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!