Strapalaptopot lehet kapni 350.000Ft környékén?
Régóta szemezgetek ilyen strapa cuccokkal és a laptopoknál mindig ilyen 1 millió Ft környékén láttam termékeket. De esetleg nem-e tud valaki olcsóbban ilyet?
(Nem kérek kommentbe olyat hogy vegyél rá strapa tokot mert nem erről szól a kérdésem.)
Mi az a strapalaptop?
Kb 5 eve vettem ideapadot 400e korul. 16g ram, i7. Gamer cucc. Nm volt rossz, legtobb jatek jol ment, de nem fullon, ill munkara tokeletes volt.
Most vettem legion 5 pro-t. Kb 700e. Nah ez mar egesz kemenynek tunik, de meg ennel is lenne sokkal komolyabb
"Mi az a strapalaptop?"
Olyan készülék ami extrém körülmények közé való (terepi munka, ipari körülmények). Csepp és ütésálló stb.
"De esetleg nem-e tud valaki olcsóbban ilyet?"
Használtan.
"Jah, akkor nem a performancia a mervado"
A két tulajdonság nem zárja ki egymást!
Attól függ mi a cél, az Apple gépeinek pl. baromi jó az anyaga, de játszani nem fogsz rajta.
Ha az anyaghasználat a lényeg akkor jó szívvel ajánlom a HP Probook és Dell Latitude szériákat. Mindkettő business noti, elég “strapák”.
Ha játékra kell az már más tészta, mert valamivel kompromisszumot kell kötnöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!