Adott egy gép 1070 gtx I7 4770k 16gb ram na most van egy játék a pyroworks ahogy be lepek a játékba es rá lépek egy pályára a gép le áll majd újra indul ez mitől lehet?
Milyen táp?
Hőfokokat néztél már?
Esetleg egy Windows újratelepítés volt már? :)
mivel nem lassú stb a gép nem igényel újra telepítést mivel semmi játéknál nem csinálta eddig ezt
xilence Performance C 500W a táp
lényegében nem rég raktam újra egy 7 hónapja szóval nem az a gond a gép nem lássu
igen néztem hö fokot de azzal gond nincs alapba az egyik venti szar a kártyán de ez nem lehet gond!
újra is raktam a játékot de semmi ugyan azt csinálja
mi lehet a baj?
xilence Performance C 500W - ezt engedd el, sz.r.
A 1070-nek minimum egy jó minőségű 500-as kell, de inkább 600W. Szinte 100%, hogy a táppal van gondod. Ha tudod, próbáld ki egy másik táppal. Ami megfelelő minőségű is.
Ha csak és kizárólag ebben a játékban csinálja, minden másnál oké akkor a játékkal van valami gond,esetleg összeakad valami driverrel akármi vagy bármi. A steamen is írnak crashről az értékelésnél,másoknál is előfordul probléma.
Ha máshol is gond van, akkor lehet a táp is a probléma forrása, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!