Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jófogáson hogy megy az eladás?

Jófogáson hogy megy az eladás?

Figyelt kérdés
Ha pl. valami megveszi tőlem a terméket FoxPost szállítással, annak mi a menete? Köszönöm ha segítesz!
2023. szept. 9. 06:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2023. szept. 9. 09:26
 12/16 A kérdező kommentje:
#9 de hogy kérhetel előreutalást? A jófogáson én úgy láttam, hogy ha FoxPosttal küldöm, akkor ugye kifizetem a szállítási költséget amikor feladom, és a termékért akkor kapom meg az összeget, ha az eladó átvette, és a FoxPost utalja nekem.
2023. szept. 9. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:

#kérdező

Úgy kérhetsz előreutalást, hogy a vevő bízik benned és előreutalja a termék és a szállítás árát a számlaszámodra és a jófogás foxpost kihagyásával adod fel neki. Ez lehet pl. MPL csomagautomata is.

Ha nem személyesen adod át akkor csak úgy működik az utalás vagy küldés ha kölcsönösen bízik az ember a másikban.

Nekem pl. már 3-rom bírósági ügyem volt mert bíztam az eladóban és előre utaltam a termék és a szállítás árát de az eladó nem postázta a terméket.

Az egyik ügyben pl. 82-ten voltunk károsultak. De biztos többen is lehettünk mert nem mindenki ment rendőrségre feljelentést tenni. Mindenhol volt hirdetése - Jófogás, Hardverapró és a Vaterán is.

Szóval ahogy az eladó nem bízik a vevőben ez fordítva is így működik, a vevőnek miért kellene bíznia az eladóban, hogy előreutalja a pénzt a termékre.

A Hardveraprón vagy a Vaterán legalább lehet látni, hogy hány pozitív eladása volt.

2023. szept. 9. 13:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2023. szept. 9. 13:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Rosszul emlékeztem. Nem 82-en hanem 92-en voltunk. A pénzemet azóta se kaptam vissza.

[link]

2023. szept. 9. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
pl. ha háztól házigszállítással küldöd a terméket az sem biztos mert ha a vevő nem veszi át a terméket akkor visszaszállítják arra a címre ahol átvették és az eladónak kell fizetnie az oda-visszaszállítás költségét és a termék el se lett adva.
2023. szept. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!