Jófogáson hogy megy az eladás?
#kérdező
Úgy kérhetsz előreutalást, hogy a vevő bízik benned és előreutalja a termék és a szállítás árát a számlaszámodra és a jófogás foxpost kihagyásával adod fel neki. Ez lehet pl. MPL csomagautomata is.
Ha nem személyesen adod át akkor csak úgy működik az utalás vagy küldés ha kölcsönösen bízik az ember a másikban.
Nekem pl. már 3-rom bírósági ügyem volt mert bíztam az eladóban és előre utaltam a termék és a szállítás árát de az eladó nem postázta a terméket.
Az egyik ügyben pl. 82-ten voltunk károsultak. De biztos többen is lehettünk mert nem mindenki ment rendőrségre feljelentést tenni. Mindenhol volt hirdetése - Jófogás, Hardverapró és a Vaterán is.
Szóval ahogy az eladó nem bízik a vevőben ez fordítva is így működik, a vevőnek miért kellene bíznia az eladóban, hogy előreutalja a pénzt a termékre.
A Hardveraprón vagy a Vaterán legalább lehet látni, hogy hány pozitív eladása volt.
Rosszul emlékeztem. Nem 82-en hanem 92-en voltunk. A pénzemet azóta se kaptam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!