Jófogáson hogy megy az eladás?
Figyelt kérdés
Ha pl. valami megveszi tőlem a terméket FoxPost szállítással, annak mi a menete? Köszönöm ha segítesz!2023. szept. 9. 06:50
1/16 A kérdező kommentje:
*Valaki
2023. szept. 9. 06:50
3/16 A kérdező kommentje:
Nem. Egyelőre csak érdeklődik egy termék iránt, nem csaló.
2023. szept. 9. 07:23
4/16 A kérdező kommentje:
Csak én állítottam be hogy FoxPosttal kérhetik, és ha esetleg megveszi és úgy kéri, akkor nem tudom pontosan mi ennek a menete.
2023. szept. 9. 07:25
5/16 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor nem vették át, így buktam a küldési költséget. Le is vettem ezt a lehetőséget.
6/16 A kérdező kommentje:
Uh, jól hangzik... Akkor hogyan érdemes szállítani? Vagy csak a személyes találkozót javaslod?
2023. szept. 9. 08:04
7/16 anonim válasza:
Személyesen, vagy előreutalással.
8/16 anonim válasza:
Ha a foxpost csomagfeladás érdekel és ezzel kapcsolatosan minden, a Foxpost oldalán nézz körül.
9/16 anonim válasza:
Jó a foxpost, de csak utalás után szoktam feladni, értelemszerűen nem utánvéttel. Így a vevőnek is olcsóbb. Persze így meg fordítva kell a bizalom, hogy az eladó ne verje át a vevőt, elküldje a terméket és azt amit kért, nem például egy féltéglát. De eddig nem volt gond, bár nem is olyan termékeket szoktam venni amivel tipikusan csalnak. Többnyire olcsó használt CD, DVD lemezeket, mind megjöttek amiket előre utaltam. Műszaki cikkekkel, főleg a telefonokkal érdemes vigyázni, mert ha meg is kapod, könnyen lehet hogy lopott és letiltja a tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!