Vettem egy új telefont. Előzőeknél, ha csatlakoztattam kábellel a géphez, akkor rögtön meg tudtam nézni PC-n a fájlokat stb. Itt viszont fel se hoz lehetőséget a telefon, hogy fájlátvitel vagy valami. Mi lehet a baj?
Van lehetőség, csak meg kell dolgozni érte. Az enyémen úgy működik, hogy lehúzom az értesítési felületet felülről és ott találom, hogy mit csináljon az usb-vel. Rábökök és máris ott a lista, csak ki kell választani a fájlátvitelt.
Valahogy így:
Így van, az eszközön kell beállítanod, hogy mit szeretnél csinálni azzal az USB-vel.
Esetleg régebben volt a Samsung Flow nevű alkalmazás, azt nézd meg van-e még. Akkor nem kell kábelezni…
#3: Hogy kell kiválasztani? Hol? Néztem videókban ezt a fejlesztői módot és ott láttam is ilyent, de nem volt változás.
#4: Másikkal sem.
#5: Felraktam az alkalmazást, de így sem férek hozzá a telefonon lévő fájlokhoz. A lényeg annyi, hogy gépen szeretnék kibontani egy rar fájlt ami telefonon van. Vagy gépen kibontani és rátenni telefonra.
A töltő kábeled egyáltalán támogatja az adatátvitelt is? Bár ha a gyárit használod, akkor annak támogatnia kell.
Az #1 válaszomban leírtam és be is linkeltem egy videot, hogy hogyan kell csinálni. Nem kell ehhez fejlesztő módba kapcsolni. Ez minden androidos telefonon így működik, a Samsungon is. Ha az értesítési felületen nem látod az usb lehetőséget, akkor görgesd feljebb, ott kell lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!