Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok nyomtatni új hogy...

Hogy tudok nyomtatni új hogy mutassa a nyomtatási képet?

Figyelt kérdés

Egy órarendet szeretnék. Rámegyek a nyomtatóra úgy jól mutatja benne van a képben. De ha kinyomtatom levágja.

Hol lehet azt beállítani, hogy a konkrét nyomtatási képet mutassa?

Már 10 lapot dobhatok ki mert a nyomtató kiválasztásánál jól mutatja, de amikor kinyomtatja nem azt kapom amit látok...

2023. aug. 29. 20:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9 Én szerkesztettem az órarendet, mármint én tettem össze és csináltam egy táblázatot .Elmentem a könyvárba és kinyomtattam 25 Ft-ért, köszönöm a segítséget. Már nagyon felmérgelt, hogy csomó papír, festék, és idő rámegy.

#10 A nyomtató jól van telepítve A/4-es oldalakat mindig sikerül vele nyomtatnom csak ha valamit állítani kell akkor csinálja ezt, hogy levágja.

Pont, ha a legal-ba tettem akkor adta be az egész képet A/4-nél levágta

2023. aug. 30. 13:39
 12/22 A kérdező kommentje:

#9 Sikerült végre, köszönöm

#10 A nyomtató jól van telepítve A/4-es oldalakat mindig sikerül vele nyomtatnom csak ha valamit állítani kell akkor csinálja ezt, hogy levágja.

Pont, ha a legal-ba tettem akkor adta be az egész képet A/4-nél levágta

2023. aug. 30. 13:48
 13/22 anonim ***** válasza:
"legal-ba tettem" ezen mit értesz, engem is érdekelne a megoldás?
2023. aug. 31. 09:50
 14/22 A kérdező kommentje:

#13 amit kérdezett a 10-es arra válaszoltam.

Van egy olyan azt hiszem papírméret h legal

2023. aug. 31. 11:13
 15/22 anonim ***** válasza:
12: Ott akkor valami gond van a driver telepítésével. Biztos, hogy a driver és a nyomtató az azonos?
2023. aug. 31. 12:11
 16/22 anonim ***** válasza:
"legal-ba tettem" -> A legal egy papírméret az USA-ban, nagyjából akkora mint nálunk az A4 de egy pár mm eltérés van (egyik irányba kisebb a másik irányba nagobb pár mm-el), és sok nyomtató drivernél az az alapértelmezett papírméret, de nem jön rá se a nyomtató se a driver, hogy A4 lap van befűzve, csak hát lehetnek meglepetések.
2023. aug. 31. 12:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Legal-ra volt állítva és úgy sikerült kinyomtatnom hogy ne vágja le

A/4-nél mindig levágta

Egyébként A/4-be szoktam nyomtatni

2023. aug. 31. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:
És a nyomtató driverben is be volt állítva az A4? Mert van olyan drier (talán valamelyik régebbi Xerox ha jól emlékszem kb. 3helyen kellett átállítani, mire felfogta, hogy mit akarunk).
2023. aug. 31. 12:41
 19/22 A kérdező kommentje:
nyomtató drivert hol kell nézni ?
2023. aug. 31. 13:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Gondolom Windows 10-ed van. Ott gépház, eszközök (magyarul nem tudom pontosan, mert angol nyelű win10-et használok), azon belül nyomtatók. Utána van valami "beállítások" vagy "tulajdonságok" (valami iylesmi néven fogod megtalálni). És ott nyomtató tulajdonságok és ott végi kattogtatod az alapbeállításokat.
2023. aug. 31. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!