Mennyire megbízható a pendrive adattárolásra?
2023. aug. 26. 15:30
1/10 anonim válasza:
Ha megbízhatóan akarsz valamit tárolni akkor a lényeg, hogy több helyen tárold, több mentésed elgyen róla.
2/10 anonim válasza:
Adathordozásra való, nem hosszú távú tárolásra. Sokadik példánynak megteszi, mert az is jobb mint a semmi, de ne csak ezen legyen minden, egyedül egy példányban.
3/10 anonim válasza:
Nekem eddig két pendrájvom halt meg. Nem noname-k. Mindegyik azzal kezdte hogy írásvédett lett. Így adatvesztés nem volt, csak kuka. Mondjuk én nem backupra használtam őket...
Ahogy #1. is írja, backupot több helyre!
4/10 anonim válasza:
Feltételezem, hogy vannak olcsó megbízhatatlanok, és drága megbízhatóbbak is... Ez az előbbi. 512 GB-os van ennek a sokszorosáért is. Gondolkodj inkább külső SSD-ben.
6/10 anonim válasza:
A legjobb backupra a mágneses elvű tárolás. Otthonra egy mezei HDD is megteszi, professzionális környezetben szalagokat használnak.
7/10 anonim válasza:
Nemigazán, amúgy +6 ezer a szállítás, nem tudom nézted e..
Meg ekkora pendrive esetén az írási sebességet is néz meg, mert az a 100Mb/s az csak olvasási sebesség
8/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy pendrive helyett megveszem ezt a hdd-t szerintem ezzel jobban járok
2023. aug. 26. 18:39
9/10 anonim válasza:
Adattárolásra az 5400 RPM is elég lenne (sok kis fájl folyamatos elérése, pl. programok futtatása esetén előny a 7200 rpm), de érdekes módon még egy ezressel drágább ez a típus.
10/10 anonim válasza:
Írási sebesség 30 MB/s
Hát inkább kihagynám. Van hasonló pendriveom, amit Ventoy pendrivenak használok (több oprendszer képfájlja van rajta, bármelyiket használhatod), kínszenvedés rámásolni még pár gigás képfájlokat is.
Inkább egy HDD-re szavazok, ha nem kell cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!