Milyen márkák megbízhatóak adattárolásban?
kingston a legdragabb? nem inkabb a legolcsobb? es jonak is csak azert nevezheto mert nem selejtesek vagyis hasznalhatok de amugy nem eroltetik meg magukat, az mas kerdes hogy a dragabb arsavban kicsit jobban de ez igaz a tobbi gyartora is
megbizhatatlan markarol meg nem igen halottam, persze van sok ismeretlen nagyon olcso kategorias marka azokat erdemes elkerulni
persze adatarolo alatt SSD t is lehet erteni de te ahogy lattam csak SD kartyara gondoltal (meg pendrive ra)
illetve HDD is ott van
sebeseguket
megbizhatosag teren meg az osszes ismert nagy marka megbizhato SD kartyaban es pendrive ban, lenyegeben SSD ben is
tehat nem halnak be "maguktol"
vagyis ahogy a legtobb garanciazas igy itt is ha mar elsohasznalatkor problemaba utkozol akkor cserelteted gariban, de ez igen csak ritka
megbizhatosagra ebbol a szempontbol nem lehet tamaszkodni hiszen ha eleg, oszetorik stb. ebben az esetben mind tonkremegy, vagyis a megbizhatosagot magad tudod megoldani ugy hogy biztonsagi masolatokat keszitesz (igen tobbet)
mai vilagban pedig szoftver is okozhat adatvesztest, tobbek kozt a virusok leginkabb
csak azert linkeltem a kepet hogy lasd a nagyobb markakat, es azt hogy a kingston korantsem s legjobb. de mint gyarto persze jo
szinten nem a legdragabb sem, persze a legolcsobb sem de a nagy markak kozt az olcso kategoriat kepviseli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!