Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy töröljek (jól) egy régi...

Hogy töröljek (jól) egy régi gmailos fiókot?

Figyelt kérdés

Szeretném egy régi gmailos fiókomat megszüntetni. Ha minden igaz, már minden lényegest dolgot átírtam más email címekre, nagyon arra már nem megy semmi, legalábbis ami hivatalos.

De azért csak vannak elmentve régi e-mailek (egyetemi levelezések pl), amiket nem szeretnék elveszíteni, illetve ha esetleg a jövőben mégiscsak érkezne rá bármilyen email, az azért jusson el hozzám valamelyik másik email címemre.

Hogyan tudnám ezt a legjobban megoldani?

Gondolom az e-maileket továbbítsam egy másikra. De az olyan furcsa megoldás nekem, meg akkor ugyanúgy válogathatom ki, meg tehetem mappába őket. Nincs olyan, hogy teljesen átemelni? Mappástól, levelestől mindenestől?

Illetve amit említettem, hogyha mégis későbbiekben jönne valami email rá, akkor menjen egy másik email címemre. Erre láttam megoldásokat a neten, de ha megszüntetem későbbiekben azt az email címet, akkor is fog működni?

Köszönöm a segítségeteket!

2023. aug. 25. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak élő címről lehet leveleket továbbirányítani, így nem törölheted/szüntetheted meg.

Egyesével nem kell továbbítanod semmit, a beállítások/fiókok és importálás menüben van "E-mailek ellenőrzése más fiókokban" és "Hozzáférés engedélyezése a fiókhoz" funkciókkal be tudod érkeztetni ebbe a fiókba a másikba érkező leveleket, és mindkét helyen látni fogod őket.

2023. aug. 25. 14:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet :)
2023. szept. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!