Milyen videókártyát vásároljak ehez a setuphoz?
Van egy fél éves gépem se teljesen új minden.Az elején minden szuper volt. Aztán az 536.40-es frissités óta a vidikártyához romlott a teljesitmény dadogást észlelek fps droppokat.Hiába teszek fel új drivert egyszerűen nem változik semmi.
Setupom:Ryzen 9 5900x.Rtx 3060 ti.
Alaplap:Gigabyte b550 gaming x v2.
2x 16GB DDR4 3600mhz ramok. Nagyon unom már az nvidiának a rossz illesztőprogramjait .Ezért váltani akarok AMD-re milyen kártyát ajánlotok ehez?
Tápegység?
Felbontás hz?
Amúgy bármi, akár 7900 XTX is mehet.
750w 80+ gold
Felbontás az full HD és 144 hz
Hat azért max olyan 600- 700 euró lenne a keret rá azer 1200 eurót nem adok érte
Köszi a válaszokat. 6800XT-t néztem ki elsőnek én is.
Nemtudom mi a fene van az nvidiánál,de brutál rosszak az utóbbi driverek.És hiába csinál mindenki DDU ununistallerel illesztőprogram törlést,illetve régebbi visszaálitást mintha misem történt volna. AMD-nél többnél is olvastam hogy sokkal gördülékenyebbek a dolgok jobbak az illesztőprogramok.
Gondold már végig mit írtál....
"Amd-nek freesync kell (a legtöbb g-sync monitor tud freesyncet is, utána kell nézni). Freesync megy dp és hdmi is."
Ami csak g-synces az nem fogja tudni a freesyncet, viszont a freesynces monitor tudhatja a g-syncet is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!