Mi okozhatja? Asztali gépem hirtelen leáll, mintha áramszünet lenne, majd 3 másodperc és újraindul, de mint egy normális indítás.
Figyelt kérdés
Azt írják driver problémák lehetnek, hardware hiba, táp hiba, túlmelegedés.
Nem csak egyszerűen leáll, hanem mintha a konnektorból kihúztam volna. hirtelen totális leáll, kb 0.5 sec alatt. se kép se hang, aztán mintha gombbal indítottam volna.
Se előtte, se utána semmi gond nem volt vele.
Honnan lehet megnézni, hogy mi okozta a leállást?
2023. aug. 17. 16:06
1/4 anonim válasza:
Általában túl melegedés lehet az oka!
2/4 A kérdező kommentje:
a windows eseménynaplóban "Hiba"-t ír, és azt, hogy az előző rendszerleállítás váratlan volt. Utána a következő "kritikus" pont: "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."
2023. aug. 17. 16:13
3/4 A kérdező kommentje:
megmozgattam a tápvezetéket, biztosan a a helyén, sőt, azóta ki sem kapcsolt, nem az a probléma. Ezek szerint a táppal van a gond, mert nem ír túlmelegedésre utaló problémát.
Valamit csak jegyez magának a gép, ha már mérni tudja
2023. aug. 17. 16:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!