Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Úgy 2 napja jelentkeztem az...

Úgy 2 napja jelentkeztem az Asszonysutyorgó nevű zárt csoportba. Bevettek, majd töröltek vagy tiltottak, mert már nem is látom a csoportot. Így adminnak se tudom jelezni a problémámat. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

#Facebook csoport #Asszonysutyorgó #Facebook tiltás feloldás
2023. aug. 12. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Örülni, hogy kimaradsz egy IQ elszívó trash csoportból 💞
2023. aug. 13. 06:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem tetszett különösebben a csoport, csak nem értettem miért zártak ki és mit lehet ilyenkor csinálni. Nem régóta facebookozok, csak mióta muszáj messengerhez és ritkán szólalok meg vagy osztok meg. Szerintem furcsa ha vkit azért kizárnak ha másként gondolkodik. Vitázni lehet, de kitiltani?? Gyereknevelési, pontosabban étkezési témában merészeltem megszólalni sok év óvodai tapasztalattal a hátam mögött és másnap már nem is találom a csoportot? Érdekes egy közösség...
2023. aug. 14. 08:53
 3/3 Dr.med.habil. Genya válasza:
100%

En benne vagyok, mert karacsonykor ott jo kozvelemeny-kutatast tartani egy egy elektronikai eszkozrol a haztartasban megvasarlas elott, de amugy nemitottam a csopit.

Uristen, mennyi rimanykodo, eletunt, unatkozo humornelkuli pi.csa meg anyuka van ott.

Felelmetes, milyen szinten nincs eletuk...

Semmit nem hagytal ki.

2023. okt. 6. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!