Törölt jegyzettömböt ( pendriveról ) hogy lehet visszaállitani ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 21:49
1/8 anonim válasza:
Lomtárból. Ha nem, akkor adatmentő progival. Csak addig is ne írj rá semmi adatot
2/8 A kérdező kommentje:
1
Melyik adatmentővel? Mire nem lehet adatot irni?
2023. aug. 9. 10:28
3/8 anonim válasza:
Egy olyan adatmentővel, ami lehetővé teszi, hogy a törlés utáni fájlokat visszaállítsd. Viszont ha a törlés után másoltál valamit a PenDrive-ra akkor elképzelhető, hogy az felülírta a törölt fájlt.
Egy próbát megér. Ilyen program pl.
Recuva, Hetman Partition Recovery, PhotoRec.
4/8 A kérdező kommentje:
A törlés után új jegyzettömböt csináltam, akkor nem sikerülhet ?
2023. aug. 9. 14:10
5/8 anonim válasza:
Nem biztos. Egy próbát megér, ha tényleg fontos volt az a fájl.
6/8 A kérdező kommentje:
3
Próbáltam ezt a Hetman Partition Recovery-t, azt irja ingyenes, de helyreállitásnál mégis kéri a regisztrációs kulcsot.
2023. aug. 10. 07:24
7/8 anonim válasza:
Akkor lehet már az egész fizetős lett. Úgy tudtam az ingyenes változattal korlátozott mennyiségű adatot vissza lehet állítani, ami egy jegyzettömbhöz elég lett volna.
Akkor próbáld ki a Recuva -t:
8/8 A kérdező kommentje:
7
Az nem találja, nem működik.
2023. aug. 16. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!