1/9 anonim válasza:
olyan mint a jófogás vagy a marketplace
el lehet adni rajta dolgokat, és vásárolni a mások által meghirdetett terméket. csak sok a csaló
2/9 A kérdező kommentje:
Aha tehát kvázi semmi értelme. Oké.
2023. aug. 3. 15:26
3/9 anonim válasza:
Dehogy nincs értelme. Végre egy app ahol úgy tudsz vásárolni hogy egy büdös szót nem kell válts az eladóval és nem kell félj attól, hogy átver, lehúz, nem küldi el a terméket.
4/9 anonim válasza:
1-es: fél éve vagyok fenn az oldalon, egy
6/9 anonim válasza:
Francba, a gyk-n annyi hirdetés van, hogy elviszi a képernyőt -.-
Tehát
Egy csaló sem keresett meg eddig engem. Pedig fél év alatt sokat vásároltam és adtam el. Gardróbcserén viszont egy hónap alatt is legalább 2 csaló emailt kapok.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom megnéztem. Használt alsógatyàk, hamis alis dropshippinges hulladékok. Elég gagyi.
2023. aug. 3. 17:27
8/9 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik, akkor ne használd, de ha valaki szerint van értelme miért szólod le? Én találtam jó cuccokat ott, egyik sem volt használt alsógatya meg hamisítvány...
9/9 anonim válasza:
Használt alsógatyák? Na. Én meg pont azokat keresem de alig van😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!