Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csinalhatok a laptopommal?

Mit csinalhatok a laptopommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szuksegem lenne segitsegre. A laptop oldalan levo kis dolgot amit be lehet nyomni hogy ujra legyen telepitve a laptop en benyomtam. Most lefagyott a kepernyo es nyomtam ESC-re de nem mukodik semmi. Nem tudok ki lepni ebbol. Surgosen szuksegem lenne barmilyen segitsegre mert nem is tudnek uj laptopot venni, kdom simcs ra se penzem jelenleg. Kikapcsoltam, bekapcsoltam ez egyaltalan nem tunik el.

[link]

2023. aug. 2. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A legfelso ami kekkel van jelezve, az alatt 1-el nyomj entert
2023. aug. 2. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tortenik semmi.
2023. aug. 2. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor valoszinuleg az egesz merevlenezedet leformaztad, minden adat eltunt rola a windows rendszerrel egyutt.

Ha van otthon egy masik gep, meg egy 8gb-s pendrive, akkor tudsz kesziteni egy windows telepitot, amivel felrakhatod a rendszert.

2023. aug. 2. 21:50
 4/5 szántóvető ***** válasza:
vélaszd a 2-es pontot.ott a touchpad,és az ezen lévő gombbal tudnod kell klikkelni rá,elméletileg..
2023. aug. 2. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Először válaszd a 2-est utána enter. Ha nem indulna el akkor a 4-est utána enter.
2023. aug. 2. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!