SThirMO kérdése:
Mit csinálhatok az ellen, hogy ne akadjon be a gépem?
Figyelt kérdés
Rendelkezem egy ASUS laptoppal és egy este elkezdett be akadni a játék (egésznap minden jó volt, este kezdte ezt el csinálni) gondoltam, hogy túl melegedett a gép mivel egész nap használtam ezért kikapcsoltam. Viszont másnap is ugyan ez a probléma fogadott de már nem csak a játék akadt be videónézés közbe is akadt, (hang ment, kép állt). miközben ezt írom is akad viszont ez az izé pislog ami jelzi, hogy hol írok de viszont egér megakad és azt se látom amit írok, gondoltam, hogy valami virus lehet ezért átnéztem a gépet (AVG és Avast) sem talált semmit. (Félre értés ne essék nincs egyszere 2 antivírus programom.)2016. szept. 18. 11:47
1/2 anonim válasza:
Lehet a géped poros( belülről), lehet, hogy teli van a wincseszter sok felesleges dologgal. Szóval nézd át alaposabban...futtassál rajta egy Cclenert.
2/2 A kérdező kommentje:
Már megvolt a CCleaner. Viszont a laptop kb. 5 hónapos, még gondolkozom rajta, hogy szedjem e szét ezért, inkább először megpróbálom újra tenni hátha valami nagyon gonosz vírus miatt van amit nem észlel az antivirusom.
2016. szept. 18. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!