Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsoltam a VPNt a mobilomo...

Bekapcsoltam a VPNt a mobilomon, de a netflix még mindig azt írja, hogy ez a műsor az én régiómban nem elérhető. Most mit kell tenni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így jártam a SkyShowtime-al nemrég. Én találtam rá megoldást, azonban egy kicsit kompromisszumos, de cserébe nem kell állítgatni szinte semmit. Az a lényeg, hogy ez csak wifin keresztül fog működni.

- Első lépésként kapcsold repülő üzemmódba a telefont, ezáltal tiltásra kerülnek a GPS adatok is.

- Második lépésként kapcsold vissza a wifit.

- Harmadik lépésként kapcsold be a vpn-t.

- És ennyi, nézheted is.

Sajnos ezek az alkalmazások a telefon helyzetét is nézik, nem csak az IP címed szerinti helyed. De mivel repülő üzemmódban csak az IP címre támaszkodhat, így nincs más választása.

2023. júl. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!