Orion HDMI tévékészülék Vidanetes fekete dobozzal néha lefagy fagyni. Megáll a tv műsor képe. Ilyenkor ki kell kapcsolni, áramtalanítani, és újra bekapcsolni, akkor jó lesz. Mi lehet a gond?
Nem igazán értem, hogyhogy nem tudtad behatárolni:
Ha csak a boxot áramtalanítod, újraindítod és megjavul, akkor mi a hibás?
Általában az szokott ilyet csinálni.
Próbáld már valahogy külön a kettőt...
Először is ezt a laikusok által közkedvelt portémát zárjuk le! A por szigetel, hibákat a szervizgyakorlatban szinte soha nem okoz, ezt csak a laikusok képzelik, hogy majd ettől megjavulnak dolgok.
Igen, van ilyen, hogy szétszedik, portalanítják, megjavul, mert közben megpiszkált valamit, megváltozott egy érintkezés, kontakthiba stb.
És akkor előadják, hogy a por volt a hiba oka, ami egyébként hülyeség, meg még a hiba is visszatérhet később.
Ha tényleg a TV fagy le, az lehet olyan alaplaphiba, amivel úgysem tudsz mit csinálni, szervizhez kell fordulni.
Azt pedig már említettem, hogy csak a boxot indítsd újra, úgy próbáld ki!
TV-hez ne nyúlj!
Igen, ahogy már utaltam is rá a #2 válaszban: boxoknál előfordul, hogy néha lefagy, legyen az UPC vagy Digi műholdas stb.
Ha ez túl gyakorivá válik, ki kell cseréltetni a szolgáltatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!