Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha véletlenül kitöröltem egy...

Ha véletlenül kitöröltem egy mappányi képet telefonomról azt vissza tudom még hozni valahogy?

Figyelt kérdés
Avg cleanerrel próbáltam megtisztítani meg kicsit gyorsítani a telóm éa nem tudom mit nyomtam be rajta de ma azt láttam amikor beléptem a galériába, hogy konkrétan hiányzik egy mappányi kép amiben 4 év képei voltak.A törölt képek között amik 30 napig megaradnak nem találom és biztonsági mentésem se volt sajnos :(.Androidos op rendszerről van szó.Van még valami remény?Légyszi segítsetek :((

2023. júl. 24. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az igen.Úgyis telefon csere előtt állok szóval akkor lehet egy jel, hogy itt az ideje iphone-ra váltanom, mert ez kritikán aluli, hogy ilyen manapság megtörténhet.
2023. júl. 24. 23:12
 12/16 Alex Fly ***** válasza:
31%
Ha neked az a kritikán aluli, hogy úgy működik,ahogy kell és azt csinálja, amit mondasz neki, akkor valóban az iPhone a neked való...
2023. júl. 25. 01:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Te amúgy felfogtad amit az előző válaszaimban írtam?látom szövegértés nagyon megy
2023. júl. 25. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Annyit megpróbálhatsz, hogy letöltesz valami fénykép visszaállító appot, it tudom én, photo recover vagy ilyesmi neveken vannak fent. Lefuttatod és ha szerencséd van akkor talál pár képet amit visszaállíthatsz.
2023. júl. 25. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jó ötlet köszi!megpróbálom még akkor ezt hátha
2023. júl. 25. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Megpróbáltad, amit îrtam? 14-es vagyok.
2023. júl. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!