Ha véletlenül kitöröltem egy mappányi képet
telefonomról azt vissza tudom még hozni valahogy?
Sajnos az ilyen tisztítószoftverek nem rendelkeznek kukával, és nem férnek hozzá a galéria kukájához. A legtöbb csak ész nélkül töröl.
Így sajnos nincs lehetőség arra, hogy visszaállítsd a törölt képeket.
Egyébként semmi szükség ilyen lóf.sz cleanerekre androidon, bőven megfelel a gyári optimalizáló alkalmazás, ami minden értelmes telefonon elő van telepítve.
2023. júl. 24. 11:34
Nézd, a telefonod biztos gyorsabb lett..
2023. júl. 24. 12:51
Mienk akarod visszahozni a képeket, ha azok amúgy sem voltak fontosak? Hogy foglalják a helyet?
2023. júl. 24. 13:01
Az előttem szóló sorai között olvass egy kicsit, ugyanis jókat mond!
A fontos képekről, fájlokról több mentésnek is lenni kell, tekintve hogy azok FONTOSAK! Amennyiben csak egy példánnyal rendelkezel az adott fájlokról, bizonyára azok nem is igazán fontosak neked, ugyanis ettől a balesettől függetlenül is bármi történhet a telefonoddal, ellopják, elhagyod, véglegesen elromlik, akkor mit fogsz csinálni a fontos képek érdekében?
2023. júl. 24. 13:27
5/16 A kérdező kommentje:
Hát ezaz én is így voltam vele, hogy biztos csak azokat a képeket törli amik többször megvannak meg feleslegesek, de semmi máshoz nem nyúlt hozzá csak az instagram mappámhoz.Pedíg ott van a screenshot-os mappa is amiben van tényleg sok felesleges abból egy k*rva képet nem törölt ki bezzeg.Tudni kell h én inkább az insta saját kameráját használom ha csinálok bármilyen képet, mert valamiért mintha az jobb minőségű képeket csinálna mint a telóm saját kamerája nemtom miért na mindegy...Szóval 4 éve oda lett lementve minden képem családommal barátokkal helyekről ahol voltunk...basszus még gimis koromból is voltak ott képek olyan jó volt őket visszanézni és most meg kb. megőrülök, hogy akkor ez mind elveszett 😢.Mi a büdös francnak csinálnak ilyen retek appokat ha ilyen határ szart nem érnek, hogy még kuka sincs bennük?Pedíg azt hittem ez egy megbízható alkalmazás mert szüleim is ezt használják már egy jó ideje a laptopjukon.Hát aztán látjátok...Próbáltam régebben biztonsági mentést csinálni de oda meg nem enged be a jelenlegi jelszavammal amit a google fiókomhoz használok MAI NAPIG!! (Google fióhoz akartam hozzárendelni a választható opciók közül a mentést jött is a megerősítő email, de megsem engedett be aztán elkapott az ideg próbálgattam, de csak nem engedett be sehogy sem úgyhogy hagytam.Ezért nincs biztonsági mentésem.Tudom, hogy fontos de ki gondolta, hogy ez a szutyok avg ilyen egy sz@rt képes kiengedni 2023ban hogy ha egyszer kitöröl valamit azt nem lehet visszahozni és nem az ilyen háttérben futó junk file-okat hanem egy ember konkrét személyes képekkel teli mappáját.Hát b@sszák már meg már összenyomkodtam abban a hülye appban mindent de semmi próbáltam írni is nekik de már előre tudom abból se lesz semmi...amúgy bocsi a csúnya szavakért csak olyan szomorú vagyok olyan sok kedves emlékem fűződött azokhoz a képekhez főleg amin szüleimmel vagyok mert velük nem túl sok képem van és most mind mehet a levesbe :((
A tetteidnek súlya van, ezt jobb ha hamar megtanulod.
Még mindig jobb ha a tanulópénz pár kép elvesztése, mintha a börtönben hangoztatnád hogy azt te nem úgy gondoltad...
2023. júl. 24. 17:51
7/16 A kérdező kommentje:
Értem én, de basszus azért az csak elvárható, hogy 2023-ban ilyen moslék alkalmazásokat ne adjanak ki a kezeik közül.Meg tényleg ahogy írtam szüleim is ezt használják suliban is ez volt a gépeken ha valami gagyi kétes eredetű cucc lenne azt mondom átnézem aztán mérlegelek használom-e vagy sem, de ennél a kezdetektől fel sem merült bennem, hogy ilyen előfordulna azért szerintem ez eléggé ismert app.Mindegy esetleg ha valaki hozzáértőhöz elviszem az sem tudja már visszahozni szerintetek?Amikor valaki gyilkosság áldozata lesz és látják hogy akár bizonyíték értékű képeket törölhettek a telefonjukról azokat is azt hiszem vissza tudják hozni nem?Az a baj ezekben nem vagyok annyira jártas szóval nem 100% csak próbálok itt japaszkodni az utolsó szalmaszálba is.
@7: engedd el... Azokra már keresztet vethetsz -és ezért ne azt a programot hibáztasd, amelyik tökéletesen működik és végrehajtotta az utasításaidat.
2023. júl. 24. 19:00
9/16 A kérdező kommentje:
Nem azért hibáztatom, hogy végrehajtotta hanem azért mert nincs egy olyan rohadt opció hogy vissza lehessen hozni amit kitörölsz.Amúgy
sem ezt akartam törölni hanem a háttéralkalmazásokat amik belassítják a telót.Nemtudom valakinek egy konkrét mappája tele képekkel mióta számít junk filenak. Nem írta hogy kér engedélyt átnézni a saját file-okat meg semmi ilyesmit.Még a galériámon belül is van arra lehetőség, hogy 30 napig vissza tudod hozni amit kitöröltél aztán az gyárilag ilyen.Lomtárból is vissza lehet hozni a törölt fileokat nemtudom miért lenne olyan nagy dolog ebbe is egy ilyet belerakni.Oldalukon is csak azt írja hogy a háttéralkalmazások szarságait nem lehet visszahozni, de azt ki is akarná...Ilyen esetekről szó sincs
Ez ilyen android dolog. Egy linux rendszer nem kérdez vissza. Megmondod, hogy törölje ki, akkor kitörli.
Nincs olyan, hogy 'Biztos vagy benne?' meg Lomtár meg kutyagumi.
Iszonyatosan nagy gebaszok voltak már ebből, mert egy viccesnek szánt "tréfából" visszaállíthatatlanul letöröltek teljes szervereket, rendszereket.
2023. júl. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések: