Nem bootol a gép. A BIOS mindent tökéletesen felismer, de azt hiszi, h nincsen bootolható eszköz. Bővebben lent! Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem h hiába van benne egy ssd eredeti windows 10-zel, illetve egy USB-m, amin Windows 10 telepítő van, egyszerűen azt hiszi, h nem bootolható eszközök. A BIOS-t reseteltem is, illetve van egy olyan opció, h vissza azokra a beállításokra, amelyekkor sikeres volt a boot, rámegyek, megcsinálja, és ugyanúgy nem tud bebootolni. Gigabyte H610M alaplapom van.#bootolás #Gigabyte H610M alaplap
2023. júl. 23. 08:26
1/9 anonim válasza:
Mi történt mikortól ez van, mármint gondolom addig egy működő rendszer volt.
De valaminek történni kellett hogy a telepített win-ről már nem bootol mindenesetre, ha pendrive-ról sem bootol, szerintem készítsd el jra a pendrive-ot, lehet azzal van valami.
2/9 szántóvető válasza:
ellenőrizd a boot sorrendet,válaszd az usb-s meghajtót jobb híján.a biost kár volt resetelni,ez hamarabb fog gondot okozni mint megoldani az indítási problémát.korábban indult a gép ssd-ről?
3/9 anonim válasza:
Hát ezt okozza a format c:
És a kukáknál talált pendrive se a legmegbízhatóbb.
4/9 A kérdező kommentje:
2-esnek. De nem tudok booteszközt választani.
2023. júl. 23. 09:53
5/9 anonim válasza:
Miért nem tudsz Belépsz bios-ba és beállítod vagy bios belépés helyett nyomogatod az f12-t és bejön a bootválasztó menü.
6/9 A kérdező kommentje:
A bootválasztó menü bejön, de nem ír elérhető eszközt (a BIOS-on belül látja az ssd-t, illetve a usb-t is, de azt hiszi, h nem bootolhatók).
2023. júl. 23. 10:08
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg le van tiltva a biosban a CSM és te legacy telepítőt készítettél, azért nem bootol.
Készíts UEFI módú telepítőt és bootolni fog.
8/9 anonim válasza:
Így jár az aki nem a ms MediaCreationTool-t használja (és nemis ért hozzá)
9/9 A kérdező kommentje:
A MediaCreationTool-t használtam. A Microsoft hivatalos weboldaláról töltöttem le.
2023. júl. 23. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!