Érdemes újracsomagolt laptopot venni, vagy nem ajánljátok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 19:15
1/3 anonim válasza:
Érdemes. Ugyanaz a laptop mint amit nem csomagoltak újra csak gondolom olcsóbb. Sőt, érdemes ún. felújított laptopokat is venni. Minőségi business class darabokat lehet vásárolni konzumer áron. Én így vettem a T470-es thinkpadem ami még ma is hiba nélkül működik ellenben az újonnan vásárolt ideapadommal.
2/3 anonim válasza:
A felújított Thinkpadok is nagyon jók. 10 évre megvan a jó, használható laptop, ha ilyet veszel, ez egy X-260-as.
3/3 anonim válasza:
Újracsomagolt termékkel egyszer volt problémám. Alza kiválónak írt egy okosórát. Valójában durván mélyen karcos volt a üvege. Visszavették tőlem, minden rendben volt.
Amúgy ezen kívül minden esetben kiváló terméket kaptam (alza és emag esetén találkoztam az újracsomagolt jelzővel). Legtöbb esetben eredeti fóliával, gyakorlatilag kibontott, megnézett, ki nem próbált termékek voltak.
Árfüggő azért nagyon. Régen emagon akár 10+% kedvezmény is volt egy termékre, csak mert valaki már kibontotta egyszer. Mostanában nem találkoztam ilyen ajánlatokkal, se emag, se alza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!