Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb neked? A...

Mi a fontosabb neked? A setupod kinezete vagy a teljesitmeny?

Figyelt kérdés
Nekem a kinezet fontosabb

2023. júl. 10. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hűtés/zaj és teljesítmény.
2023. júl. 10. 12:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne pénzem, akkor mindkettő fontos lenne. Sajnos jelenleg csak a teljesítmény számít, de az is nagyon rossz :/
2023. júl. 10. 13:23
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

"Nekem a kinezet fontosabb"

Igen. Az RGB minimum megduplázza az FPS-t. Mint az közismert.

2023. júl. 10. 13:36
 4/14 A kérdező kommentje:
IGEN
2023. júl. 10. 13:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Amugy nekem nem nagyon tetszik az RGB, nem arra gondoltam
2023. júl. 10. 13:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesítmény.
2023. júl. 10. 15:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

- Teljesítmény

- Megfelelő minőségű alkatrészek, például jó gépház könnyű szerelhetőséggel, normális tápegység.

- Hatékony szellőzés, hűtés

Ezek után jöhet a kinézet. Számomra elég indokolatlannak tűnt RGB-s alkatrészekre nagy felárakat kiadni, főleg, hogy rengeteg jó ár-érték arányú, de nem csili-vili alkatrész van a piacon.

A setupom fekete, világítás nélkül, így is nagyon mutatós szerintem ;)

2023. júl. 10. 16:06
 8/14 Szirty ***** válasza:
100%

Sok embernek fontosabb a forma mint a tartalom...

Erre épül a marketing és ezért lehet a verébszart is drágán eladni ha szépen van csomagolva.

2023. júl. 10. 16:07
 9/14 Szirty ***** válasza:
100%

Félreértés ne essék, nem KELL egy gépnek rondának lennie csak mert nagy a teljesítménye.

Egy jó gép is nézhet ki jól természetesen...

Szerintem legyen az elsődleges (tehát a kérdésedben szereplő "fontosabb") az ami miatt számítógéped van.

Ha mutogatni, dicsekedni vagy szimplán csak gyönyörködni akarsz benne akkor a látvány előbbre való.

Ugyanakkor itt szoktunk csapdába esni, mert mi is az hogy "jól néz ki"?

Mivel a kérdést (kvázi) nekem (is) szegezted én azt tudom mondani hogy a csilli-villi RGB LED-es futófényes, üveglap oldalú, világító ventilátoros műakvárium olyan távol áll a szépérzékemtől mint a kerti törpe.

2023. júl. 10. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Személy szerint egy (2021-ben) 500.000 Ft-os Asus TUF F17 laptopom van, egy ugyanilyen tudású ROG 700.000 Ft-ba került volna.

Számomra nem éri meg a felárat az, hogy csicsás, színes, összevissza villogó, stb legyen a gép. Engem egyenesen zavarnak a fények, ha pl. játszom.

2023. júl. 10. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!