Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Programozásra milyen laptop?

Programozásra milyen laptop?

Figyelt kérdés

Egy VS-code és egy böngésző kell rajta elfusson, ennyi az elvárás:)

- nem kell új legyen

- legyen könnyű

- nagy kijelző

- értelmesebb billentyűzet

- minimum 8GB ram, és egy értelmesebb proci

Nem kell garancia, arra lesz hogy még utazok tudjam csinálni a dolgaim, árra nem vagyok érzékeny, de költséghatékony megoldások érdekelnek leginkább

2023. júl. 9. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel belőttél kb. 5000 modellt, ha a szubjektív dolgokon (pl. "értelmesebb billentyűzet") túllépünk. Nézz szépen körül inkább. Amúgy ugye tudod, hogy a nagy kijelző, és a legyen könnyű üti egymást?
2023. júl. 9. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamilyen ThinkPad-et mondanék.
2023. júl. 9. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha utazásra kell, akkor gondolom jó akku is elvárás. Szerintem is egyszerűbb körbe nézni, mert jelenleg a budgeted se tudjuk
2023. júl. 9. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 Ezt a legegyszerűbb, mintha más nem is létezne. Ráadásul indok nélkül, vagy valami közhellyel esetleg. Kb. mintha minden telefonos kérdésre iPhone lenne a válasz.
2023. júl. 9. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Ha jó billentyűzet kell, akkor más nincs szerintem. Próbáltam sokat, de a ThinkPad billentyűzetei még mindig a legjobbak.
2023. júl. 9. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Envy 13 / ZenBook UX430 -okat nézegettem eddig
2023. júl. 9. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a nagy kijelző kiesett. NumPad szerintem jól jönne azért, bár vehetsz külön is.
2023. júl. 9. 16:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem igen találok olyat ami minden feltételnek megfelel, hiába van “5000 modell” ami nekem megfelelő lenne 🙃 ezért kértem segítséget, sajnos egyenlőre semmi hasznosat nem kaptam.

Egyébként mondom, nincs maghatározva hogy én ennyit akarok rá költeni, mert nem cél hogy kimaxoljam a teljesítményt, ha találok egyet 40 ezerért akkor annyiért veszek, de ha amit leírtam 300, akkor annyit költök rá.

2023. júl. 9. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Könnyű, nagy, értelmesebb... ezeknél akkor pontosabban fogalmazd meg. Mellesleg nem hiszem, hogy nagy igényt támasztana a VS Code, szóval vehetsz szinte bármilyet. Ha utazás közben, ablak mellett akarsz dolgozni, számít a jó (mondjuk 300+ cd/m²) fényerő.
2023. júl. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!