Miért van kint az egérkurzorom mellet folyamatosan a homokóra?
Figyelt kérdés
semmit se csinálok a géppel és mégis ott van a homokóra, a gép semmit se tölt2010. okt. 12. 18:09
1/9 anonim válasza:
lany vagy? a rutinosak eloszor ujrainditjak a gepet, majd ha mindig ott van akkor start>beallitasok>vezerlopult>eger>mutatok
2/9 A kérdező kommentje:
1.nem vagyok lány
2. már vagy 2x ujrainditottam
3. az egérmutatók beállitásánál se találtam semmi elálitódást :D de azért kösz a választ :D
2010. okt. 12. 18:18
3/9 anonim válasza:
akkor meg valami zabalja a vinyod
4/9 A kérdező kommentje:
azt hogy tudom kideríteni? kiírtani?
2010. okt. 12. 18:27
5/9 anonim válasza:
hogy mi zabalja, azt sehogy.
ha a piros led vilagot a hazadon folyamatosan, akkor valami hasznalja.
elso korben irts virust.
6/9 A kérdező kommentje:
laptopm van de nem világit folyamatosan a lámpája. vírusirtást csináltam de nem tünt el a homokóra
2010. okt. 12. 18:31
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni a gépet.
2010. okt. 14. 15:10
8/9 anonim válasza:
végül mi volt a gond? :)
én írtam neked minden választ.
9/9 A kérdező kommentje:
vírus irtót futtatam, az talát egy csomó fertőzött fájlt szerintem azok közül valami kavart, meg egy update-t csináltam neki mert kiírta h hello kéne :D
2010. okt. 15. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!