Most vettem egy új laptopot neten matt kijelzővel acer aspire 5. Àtraktam a fényképeimet a régi fényes lcd kijelzős gépemről. Levagyok hűlve hogy az új gépen milyen furcsán nénznek ki a képek. Korkrétan minden olyan sárgás barnás szinű?
Figyelt kérdés
Totál természetellenes minden. A youtube videeók is. Ki lehet cserélni a kijelzõt fényes kijelzõre? Mennyibe kerülhet ez?2023. jún. 21. 13:14
11/13 anonim válasza:
Ennek nem ez a módja. Lehet, hogy tökéletesen működik, ráadásul tetszik is, ha jól értem. Szerintem először vidd el valakihez, aki ért hozzá, vagy egy szervizbe, vagy az üzletbe, hogy nézzék meg. Ha hibásnak bizonyul, akkor jöhet a csere, vagy a garanciális javítás.
12/13 anonim válasza:
Most vetted, tehát garanciális, csak oda viheted, ha más belenyúl, elveszik a garanciát.
13/13 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy más nézze meg a Windowsban, vagy akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!