Menstruáció után pár nappal barnás vérzés , mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már két alkalommal menstruáció után 3-4 nappal véres barnás folyást tapasztaltam ami eltartott pár napig,arra lennék kíváncsi hogy esetleg valaki tapasztalt e valaha hasonlót? És ha igen akkor mitől volt? (Jelenleg nem tudok nőgyógyászhoz menni)2023. jún. 18. 21:50
1/8 anonim válasza:
Valamilyen hormonális probléma. Nyőgyógász.
2/8 anonim válasza:
Közvetlen utána vagyis a lezárásaként? vagy elmúlt és úgy pár nap, mert nem mindegy.
3/8 A kérdező kommentje:
Elmúlt és úgy pár napra rá
2023. jún. 19. 19:21
4/8 anonim válasza:
Nekem volt/van. Több éves orvoshoz járás után végül kaptam két havi Norcolut kúrát és a helyzet azóta (2-3 hónapja) jobb. Már csak fél, 1 napig tapasztalok egy csepp halvány barnazast kb a 10-11. ciklusnapon a korábbi 5-6 napig tartó sötétbarna folyas/vérzés helyett. Az orvos szerint a mehnyalkahartya megvastagodasa és szabálytalan szerkezete okozta. Jelenleg uh szerint minden ok, de a probléma sajnos visszatérhet.
5/8 anonim válasza:
Ja, a hormonjaim egy enyhe pm alulmukodest és szinten enyhén emelkedett prolaktin szintet leszámítva tökéletesek. Erre a kettőre egyébként gyógyszert szedek. Előző voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak most kezdődött áprilisban , májusban nem tapasztaltam ès most ismét … nem értem
2023. jún. 20. 04:52
7/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is hogy a tampon miatt vissza maradhatott vér és most az távozik, ez lehetséges?
2023. jún. 20. 18:24
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Menstruacio után 3-4 nappal már nem tudom ezt elképzelni. Pláne, ha gorcsolsz is. Inkább arra gondolnék, hogy leválik ilyenkor egy kis területen a mehnyalkahartya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!